Обосновани Футболни Прогнози

Кидерминстър Хариърс - Рексъм

25 Ноември 2014 - 21:45
Кидерминстър Хариърс
Рексъм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболната среща от 22-ия кръг на футболния сезон в Англия в турнира Конференция между футболните състави на Кидерминстър Хариърс и Рексъм. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Рексъм на Аггбороу.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия двубой:

Кидерминстър Хариърс

Домакините са на 9-то място в таблицата с временното класиране със събрани 33 точки, след 9 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя имат положителна голова разлика 27-21. Като домакин Кидерминстър Хариърс е изиграл 10 срещи, в които има 6 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 17-9.

В последните си 6 официални двубоя в Конференция съставът на Кидерминстър Хариърс има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 9 гола.

Рексъм

Тимът на гостите от Рексъм се намира на 12-та позиция във временното класиране с актив от 29 точки, от 8 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 мача е реализирал 25 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 25 гола в мрежата си. При визитите си тимът е играл 11 срещи, в които има 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, отбелязал е 13 попадения във вратата на приемащите го тимове и е допуснал 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Рексъм е записал 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, като са намъкнали на противника си 4 гола и са получили 7 попадения.

Кидерминстър Хариърс - Рексъм - преки мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Кидерминстър Хариърс има записани 3 успеха, отбора на Рексъм е постигнал една победа, а в една среща двата противника са завършили наравно, при обща голова разлика 7-3. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу Рексъм, футболистите на Кидерминстър Хариърс са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Кидерминстър Хариърс постигна успех в последния кръг в шампионата, а при домакинствата си има поражение в предишния си двубой.

Отборът на гостите е с 2 последователни загуби в първенството на Англия, а при визитите си има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.