Обосновани Футболни Прогнози

Карлайл - Йорк Сити

28 Декември 2014 - 17:00
Карлайл
Йорк Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
0 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния двубой между футболистите на Карлайл и Йорк Сити от 22-ия кръг на шампионата в Англия в Втора Лига. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващия отбор на Йорк Сити.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Карлайл

Футболистите на Карлайл са 21-ви във временното класиране със събрани 21 точки, натрупани след 6 победи, 3 равенства и 12 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 21 мача имат отрицателна голова разлика 27-40. Като домакин отборът на Карлайл е играл 11 мача, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 19-18.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Лига отборът на Сините има на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са записали 7 попадения и са им вкарали 13 гола.

Йорк Сити

Гостуващият отбор на Йорк Сити заема 22-ра позиция в класирането с общ актив от 20 точки, постигнати след 3 победи, 11 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 21 мача има голова разлика 22-28. На чужд терен съставът има 11 двубоя, в които има 3 победи, 5 равенства и 3 загуби, реализирал е 14 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Йорк Сити има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-8.

Карлайл - Йорк Сити - директни мачове

В последните 5 сблъсъка между двата противника, тимът на Карлайл не е спечелил нито една победа, отбора на Йорк Сити е записал 3 победи, а 2 срещи са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 3-7. В предишните 2 срещи на своя терен срещу тима на Йорк Сити, Домакините от Карлайл нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Карлайл има победа в последната си среща в Англия, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Тимът на Йорк Сити стигна до равенство в последния си двубой в шампионата, а като гост е с 2 равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.