Обосновани Футболни Прогнози

Барнзли - Донкастър

2 Декември 2014 - 21:45
Барнзли
Донкастър
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на футболното първенство в Първа Лига на Англия между футболните състави на Барнзли и Донкастър. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Донкастър на своя терен.

Информацията за днешния сблъсък:

Барнзли

Домакините от Барнзли са 15-ти в класирането с 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 18 мача са реализирали 28 гола в противниковата врата и са получили 30 попадения в своята мрежа. У дома Червените има 9 срещи, в които има 3 победи, едно равенство и 5 загуби, отбелязал е 18 гола в противниковата врата и е получил 20 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Червените са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са реализирали в мрежата на своите противници 10 попадения и са инкасирали 11 попадения от своите съперници.

Донкастър

Гостуващият тим на Донкастър е на 16-та позиция в класирането с общ актив от 22 точки, събрани след 6 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 17 двубоя има отрицателна голова разлика 18-24. На чужд терен тимът е играл 9 срещи досега, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 13-13.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Донкастър са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

Барнзли - Донкастър - преки мачове

В предишните 4 сблъсъка между двата състава, тимът на Барнзли няма спечелена нито една победа, а тима на Донкастър има записани 4 победи, при обща голова разлика 1-11. В предишните 2 срещи на своя терен с отбора на Донкастър, Домакините от Барнзли нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Барнзли е в серия от 2 поредни поражения в първенството, а у дома допусна поражение в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Донкастър записа равенство в предишния кръг в шампионата на Англия, а като гост постигна равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.