Обосновани Футболни Прогнози

Атромитос - Верия

3 Декември 2014 - 17:15
Атромитос
Верия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
0 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача от 11-ия кръг на футболното първенство в Гърция в турнира Супер Лига между футболните отбори на Атромитос и Верия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Верия на своя стадион.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния двубой:

Атромитос

Домакините от Атромитос се намират на 6-то място във временното класиране с общ актив от 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 мача имат положителна голова разлика 11-9. На домашна сцена Атромитос е изиграл 6 двубоя, в които има 4 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 9-4.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Атромитос е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на своите съперници 9 гола и са получили 8 попадения от противниковите футболни състави.

Верия

Отборът на гостите от Верия е 7-ми в таблицата с общ сбор от 17 точки, след 5 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя има отрицателна голова разлика 16-17. Като гост съставът има 5 мача, в които е записал една победа, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 5 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 11 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Супер Лига играчите на Верия са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 11 получени гола.

Атромитос - Верия - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, тимът на Атромитос има постигнатa 1 победа, Верия не е спечелил нито 1 победа, а 4 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 5-4. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Верия, футболистите на Атромитос са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Атромитос е с 2 поредни успеха в шампионата, а у дома е в серия от 2 последователни успеха.

Съставът на гостите допусна загуба в последния кръг в първенството на Гърция, а далеч от дома допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.