Обосновани Футболни Прогнози

Суонзи - Тотнъм

14 Декември 2014 - 18:00
Суонзи
Тотнъм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се изиграе мача от поредния кръг на настоящият шампионат в Премиършип на Англия между футболните тимове на Суонзи и Тотнъм. Треньора на домакините Гари Алан Монк извежда на Либърти Стейдиъм своите играчи срещу играчите на Тотнъм.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Суонзи

Играчите на домакините са 8-ми в класирането с общ актив от 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача са успели да реализират 20 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 17 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът на Суонзи е изиграл 8 двубоя досега, в които има 5 победи, 2 равенства и една загуба, вкарал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Суонзи имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 7 гола и са инкасирали 7 попадения.

Тотнъм

Гостуващият състав на Тотнъм е 10-ти във временното класиране със събрани 21 точки, постигнати след 6 победи, 3 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 15 двубоя има голова разлика 18-21. Като гост тимът е изиграл 7 срещи досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 9 попадения във вратата на своите домакини и е получил 12 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Премиършип футболистите на Тотнъм са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Суонзи - Тотнъм - преки двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Суонзи не е постигнал нито една победа, а отбора на Тотнъм е спечелил 5 победи, при общо голово съотношение 3-10. В предишните 2 мача у дома срещу тима на Тотнъм, футболистите на Суонзи нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Суонзи има неуспех в последния си мач в първенството на Англия, а у дома постигна успех в последната си среща.

Тимът на Тотнъм постигна равенство в последната си среща в Англия, а далеч от дома допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.