Обосновани Футболни Прогнози

Арсенал - Куинс Парк Рейнджърс

26 Декември 2014 - 19:30
Арсенал
Куинс Парк Рейнджърс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
2 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да пиша за сблъсъка от 18-ия кръг на футболния сезон в Англия в Премиършип между съставите на Арсенал и Куинс Парк Рейнджърс.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Арсенал

Футболистите на отбора домакин се намират на 6-то място в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 27 точки, след 7 победи, 6 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 17 двубоя са отбелязали 30 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 21 гола в мрежата си. Като домакин Арсенал има 8 мача до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и една загуба, отбелязал е 16 попадения в противниковата мрежа и е получил 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип тимът на Топчиите има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 8 получени гола.

Куинс Парк Рейнджърс

Съставът на гостите от Куинс Парк Рейнджърс е на 16-то място във временното подреждане с актив от 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 17 мача има голова разлика 20-32. Като гост тимът е играл 8 срещи, в които има 8 загуби, при обща голова разлика 3-20.

В последните си 6 официални мача в Премиършип съставът на Куинс Парк Рейнджърс има на сметката си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 10 получени гола.

Арсенал - Куинс Парк Рейнджърс - преки мачове

В последните 4 двубоя между двата противника, съставът на Арсенал е постигнал 3 победи, а отбора на Куинс Парк Рейнджърс има спечеленa една победа, при общо голово съотношение 4-2. В последните 2 двубоя на своя стадион с Куинс Парк Рейнджърс, играчите на Арсенал са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Арсенал стигна до равенство в последната си среща в шампионата, а при домакинствата си е с 2 успеха.

Съставът на Куинс Парк Рейнджърс има успех в последния кръг в първенството, а като гост е в серия от 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.