Обосновани Футболни Прогнози

Уулвърхямптън - Брайтън

20 Декември 2014 - 17:00
Уулвърхямптън
Брайтън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния двубой от поредния кръг на текущият сезон в Англия в турнира Чемпиъншип между съставите на Уулвърхямптън и Брайтън. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Брайтън на Молиню Стейдиъм.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Уулвърхямптън

Улвс са на 12-та позиция в таблицата с 30 точки, постигнати след 8 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя са реализирали 24 гола и са допуснали 31 гола в мрежата си. На домашна сцена съставът е изиграл 10 срещи до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 12-11.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Уулвърхямптън има на сметката си 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 3 вкарани и 16 получени гола.

Брайтън

Гостуващият състав на Брайтън е на 22-ра позиция във временното класиране с общ сбор от 18 точки, натрупани след 3 победи, 9 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 срещи е реализирал 21 гола и е допуснал 29 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си съставът е изиграл 10 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 4 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 11-17.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Брайтън е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 6 гола и са получили 10 попадения.

Уулвърхямптън - Брайтън - преки мачове

В предишните 5 срещи между двата отбора, тимът на Уулвърхямптън има записанa една победа, отбора на Брайтън също е постигнал 1 победа, а 3 срещи са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 6-7. В последните 2 срещи пред своите почитатели с тима на Чайките, футболистите на Уулвърхямптън имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на Уулвърхямптън постигна успех в последния си мач в Англия, а у дома е с 2 поредни загуби.

Отборът на гостите от Брайтън е в серия от 3 последователни загуби в Англия, а при гостуванията си допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.