Обосновани Футболни Прогнози

Рома - Сасуоло

6 Декември 2014 - 19:00
Рома
Сасуоло
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои сблъсъка от 14-ия кръг на футболното първенство в Италия в Серия А между футболистите на Рома и Сасуоло. Треньора на домакините Руди Гарсия извежда на Олимпико своите играчи срещу гостуващия отбор на Сасуоло.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Рома

Рома са на втора позиция в класирането с общ сбор от 31 точки, постигнати след 10 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача са вкарали 25 гола и са получили 9 попадения в своята мрежа. На своя стадион Стадио Олимпико Жълто-червените има 7 срещи до момента, в които е записал 7 поредни успеха, при голова разлика 18-2.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Рома са записали 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 11 вкарани и 5 получени гола.

Сасуоло

Съставът на гостите от Сасуоло е на 10-та позиция във временното подреждане със събрани 18 точки, от 4 победи, 6 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 13 мача има отрицателна голова разлика 13-16. На чужд терен отборът е изиграл 6 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-11.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Сасуоло имат записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са отбелязали в вратата на своите противници 9 попадения и са получили 3 попадения от играчите на своите противници.

Рома - Сасуоло - преки срещи

В последните 2 играни срещи между двата състава, Вълците е записал една победа, отбора на Сасуоло няма спечелена нито една победа, а 1 двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 3-1. В предишната среща у дома срещу Сасуоло, играчите на Рома нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Рома е с 3 победи в Италия, а на собствения си терен е с 4 последователни успеха.

Отборът на гостите от Сасуоло е в серия от 2 последователни успеха в шампионата, а на чужд терен има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.