Обосновани Футболни Прогнози

Гройтер Фюрт - Хайденхайм

28 Ноември 2014 - 19:30
Гройтер Фюрт
Хайденхайм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 15-ия кръг на сезона в Германия в турнира Втора Бундеслига между футболните отбори на Гройтер Фюрт и Хайденхайм.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящата среща:

Гройтер Фюрт

Играчите на състава домакин са 10-ти във временното класиране с 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 14 двубоя са вкарали 22 гола и са позволили да им отбележат 22 гола в мрежата си. На своя терен Гройтер Фюрт е играл 7 срещи до момента, в които има 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 15-11.

В последните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига отборът на Гройтер Фюрт има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 10 гола и са получили 13 гола.

Хайденхайм

Отборът на гостите от Хайденхайм заема 4-та позиция в таблицата с общ актив от 23 точки, постигнати след 6 победи, 5 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 14 срещи е вкарал 27 попадения и е получил 15 гола в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 6 мача, в които има 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-9.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Хайденхайм имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-4.

Гройтер Фюрт - Хайденхайм - директни двубои

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Гройтер Фюрт стигна до равенство в последния кръг в шампионата на Германия, а на своя стадион е с 2 поражения.

Отборът на гостите от Хайденхайм е в серия от 2 последователни победи в първенството на Германия, а като гост постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.