Обосновани Футболни Прогнози

Търгу Муреш - Клуж

6 Октомври 2014 - 21:00
Търгу Муреш
Клуж
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
2 - 0
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболната среща между отборите на Търгу Муреш и Клуж от 10-ия кръг на футболния шампионат в Румъния в Лига I. Търгу Муреш излизат срещу гостуващите играчи на Клуж на своя стадион.

Информацията за днешната футболна среща:

Търгу Муреш

Търгу Муреш се намират на 6-то място в класирането с 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 9 двубоя имат голова разлика 13-8. У дома отборът има 4 мача, в които има 3 победи, 1 равенство и нито една загуба у дома, отбелязал е 5 гола във вратата на противниците си и е допуснал един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Търгу Муреш са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-6.

Клуж

Съставът на гостите от Клуж е втори в класирането с актив от 22 точки, записани след 7 победи, 1 равенство и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните 9 двубоя има голова разлика 18-4. На чужд терен съставът е играл 4 мача до момента, в които има 3 победи, 1 равенство и все още няма поражение навън, при обща голова разлика 5-1.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига I съставът на Клуж има записани 6 победи и показват, че се намират отлична форма, като са реализирали 14 гола и са допуснали 3 попадения.

Търгу Муреш - Клуж - директни срещи

В предишните 4 срещи между двата съперника, Търгу Муреш има постигнатa 1 победа, отбора на Клуж е спечелил 2 успеха, а в 1 среща двата отбора са си поделили точките, при общо голово съотношение 2-4. В предишните 2 срещи на своя терен срещу тима на Клуж, футболистите на Търгу Муреш нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Търгу Муреш има поражение в последната си среща в Румъния, а при домакинствата си е в серия от 3 успеха.

Отборът на гостите от Клуж е в серия от 6 последователни успеха в Румъния, а като гост е с 3 поредни успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.