Обосновани Футболни Прогнози

Виченца - Модена

28 Октомври 2014 - 21:30
Виченца
Модена
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
0 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния сблъсък от 11-ия кръг на сезона в Серия Б на Италия между отборите на Виченца и Модена. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Модена на своя терен.

Време е за фактите за днешния футболен сблъсък:

Виченца

Футболистите на тима домакин са на 17-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 10 точки, натрупани след 2 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача са успели да реализират 7 гола във вратата на противниците си и са допуснали 13 гола във вратата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове Виченца е изиграл 5 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 3 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Бяло-червените имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 4 гола и са получили 8 гола.

Модена

Гостуващият тим на Модена заема 12-та позиция в класирането с актив от 12 точки, постигнати след 2 победи, 6 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи е вкарал 6 попадения и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът е играл 4 срещи, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, отбелязал е само едно попадение в противниковата мрежа и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Модена имат записани 1 победа, 4 равенства и една загуба, като са вкарали 4 попадения и са получили 4 гола.

Виченца - Модена - преки двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, Виченца има записани 3 успеха, отбора на Модена няма постигната нито една победа, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 10-5. В предишните 2 срещи на своя терен с Модена, футболистите на Виченца са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините има неуспех в предишния си двубой в първенството на Италия, а на собствения си терен има победа в предишната си среща.

Съставът на Модена постигна равенство в последния си мач в шампионата, а при визитите си има поражение в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.