Обосновани Футболни Прогнози

Кемницер - Пройсен Мюнстер

4 Октомври 2014 - 15:00
Кемницер
Пройсен Мюнстер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на първенството в Трета Лига на Германия между отборите на Кемницер и Пройсен Мюнстер.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Кемницер

Футболистите на домакините от Кемницер са 4-ти в таблицата с актив от 21 точки, натрупани след 6 победи, 3 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 12 срещи имат положителна голова разлика 14-6. На собствения си стадион Щадион Гелертщрасе Кемницер е изиграл 6 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6-1.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Кемницер има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 3 гола.

Пройсен Мюнстер

Гостуващият тим на Пройсен Мюнстер е 7-ми в класирането с общ актив от 21 точки, от 6 победи, 3 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 12 мача е отбелязал 20 попадения във вратата на противниците си и е получил 17 гола в собствената врата. Далеч от дома отборът е играл 6 двубоя до момента, в които има 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-8.

В предишните си 6 официални срещи в Трета Лига тимът на Пройсен Мюнстер е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са вкарали в вратата на противниците си 10 попадения и са допуснали 8 попадения от играчите на съперниците си.

Кемницер - Пройсен Мюнстер - преки мачове

В предишните 4 двубоя между двата тима, Кемницер не е спечелил нито една победа, отбора на Пройсен Мюнстер е постигнал 3 успеха, а 1 двубой е завършил наравно, при обща голова разлика 3-10. В предишните 2 мача пред своите почитатели срещу тима на Пройсен Мюнстер, Домакините от Кемницер нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Кемницер е в серия от 2 поражения в шампионата, а на собствения си терен има неуспех в предишния си мач.

Отборът на гостите постигна успех в предишния кръг в първенството на Германия, а като гост допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.