Обосновани Футболни Прогнози

Салернитана - Лече

24 Октомври 2014 - 21:45
Салернитана
Лече
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой от поредния кръг на футболния шампионат в Лега Про Група С - Юг на Италия между футболните отбори на Салернитана и Лече. Играчите на Салернитана излизат срещу гостуващите футболисти на Лече на домашния си стадион.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Салернитана

Играчите на състава домакин са 1-ви в таблицата с временното подреждане с общ актив от 19 точки, след 5 победи и 4 равенства, като състава все още е без загуба от началото на шампионата, като в изиграните 9 двубоя имат голова разлика 12-6. Като домакин съставът на Салернитана има 4 мача до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лега Про Група С - Юг играчите на Салернитана имат на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в вратата на съперниците си 5 гола и са инкасирали 1 попадения от играчите на своите съперници.

Лече

Гостуващият състав на Лече заема 9-та позиция в класирането с актив от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 9 срещи има положителна голова разлика 9-6. Навън съставът е играл 5 двубоя досега, в които има 3 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 3-6.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Вълците имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-4.

Салернитана - Лече - директни двубои

.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Салернитана постигна равенство в последния кръг в шампионата на Италия, а на собствения си терен постигна победа в последния си мач.

Съставът на гостите от Лече стигна до реми в предишната си среща в първенството на Италия, а на чужд терен стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.