Обосновани Футболни Прогнози

Симург Закатала - Габала

13 Септември 2014 - 17:00
Симург Закатала
Габала
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка от 4-ия кръг на първенството в Висша Лига на Азербайджан между футболистите на Симург Закатала и Габала.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Симург Закатала

Домакините от Симург Закатала са на трета позиция в класирането с 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 3 мача имат положителна голова разлика 5-2. Пред собствените си винаги подкрепящи го почитатели Симург Закатала има 2 срещи, в които е записал само победи, при голова разлика 4-0.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на Симург Закатала е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-5.

Габала

Съставът на гостите от Габала е 5-ти във временното класиране с актив от 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 4 срещи е успял да реализира 4 гола в противниковата врата и е инкасирал 6 гола във вратата си. На чужд терен отборът има 2 мача, в които е записал една победа и една загуба, при обща голова разлика 2-4.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Габала има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

Симург Закатала - Габала - директни срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, тимът на Симург Закатала има спечеленa 1 победа, отбора на Габала е постигнал 2 победи, а в 2 срещи двата противника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 2-3. В последните 2 срещи на своя стадион с Габала, футболистите на Симург Закатала нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Симург Закатала допусна поражение в последната си среща в Азербайджан, а у дома е в серия от 2 поредни успеха.

Тимът на Габала допусна загуба в предишния кръг в първенството на Азербайджан, а при визитите си постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.