Обосновани Футболни Прогнози

Булон - Авранш

5 Септември 2014 - 21:00
Булон
Авранш
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между отборите на Булон и Авранш от 5-ия кръг на футболния шампионат в Лига Национал на Франция. Треньора на домакините извежда на Стад де ла Либерасион своите играчи срещу Авранш.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Булон

Футболистите на домакините са 6-ти във временното подреждане с общ актив от 7 точки, от 2 победи, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните общо 4 срещи имат голова разлика 7-4. Пред собствените си предани фенове отборът на Булон е изиграл 2 мача, в които е записал само победи, при обща голова разлика 5-1.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Булон има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 13 вкарани и 7 получени гола.

Авранш

Тимът на гостите от Авранш е 9-ти във временното подреждане с 7 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните 4 двубоя има голова разлика 4-2. Навън отборът има 2 мача, в които има една победа, 1 равенство и нито 1 загуба навън, реализирал е 2 гола в противниковата врата и все още не е позволил да му вкарат нито едно попадение в своята мрежа.

В последните си 4 изиграни мача в първенството съставът на Авранш е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 4 вкарани и 2 получени гола.

Булон - Авранш - преки срещи

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Булон стигна до реми в последната си среща в първенството на Франция, а у дома е с 4 последователни победи.

Отборът на гостите от Авранш има неуспех в последната си среща в първенството, а на чужд терен има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.