Обосновани Футболни Прогнози

Халешер - Динамо Дрезден

24 Септември 2014 - 20:00
Халешер
Динамо Дрезден
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от мача от 11-ия кръг на текущият шампионат в Трета Лига на Германия между съставите на Халешер и Динамо Дрезден.

Информацията за днешния футболен мач:

Халешер

Домакините от Халешер се намират на 10-то място във временното подреждане с общ сбор от 14 точки, след 4 победи, 2 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 10 срещи имат голова разлика 14-12. У дома съставът е изиграл 5 двубоя досега, в които е записал 1 равенство и 4 загуби и все още няма нито една победа у дома, вкарал е един гол в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Трета Лига играчите на Халешер имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 8 попадения и са допуснали 5 гола от противниковите футболни тимове.

Динамо Дрезден

Отборът на гостите от Динамо Дрезден е 2-ри във временното подреждане с актив от 20 точки, от 6 победи, 2 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 10 мача има положителна голова разлика 19-12. Навън тимът е играл 5 мача, в които е записал 3 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 10-6.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Динамо Дрезден има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-7.

Халешер - Динамо Дрезден - директни двубои

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините постигна успех в предишната си среща в шампионата на Германия, а при домакинствата си допусна поражение в последната си среща.

Тимът на Динамо Дрезден стигна до реми в предишния си двубой в Германия, а далеч от дома е в серия от 2 успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.