Обосновани Футболни Прогнози

Елче - Ейбар

19 Септември 2014 - 22:00
Елче
Ейбар
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния двубой от 4-ия кръг на футболното първенство в Испания в турнира Примера Дивисион между футболните състави на Елче и Ейбар.

Време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Елче

Елче са 10-ти в класирането с общ актив от 4 точки, събрани след 1 победа, 1 равенство и една загуба през сезона, като в изиграните общо 3 мача имат отрицателна голова разлика 4-6. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове Елче има 1 двубой досега, в който е записал 1 равенство, отбелязал е едва един гол в противниковата врата и е позволил да му отбележат едва един гол в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Елче имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Ейбар

Гостуващият отбор на Ейбар е 14-ти в таблицата с временното класиране с актив от 3 точки, след една победа и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 3 мача е успял да отбележи 2 гола и е допуснал 3 попадения в мрежата си. Като гост съставът има 1 мач до момента, в който има една загуба, при голова разлика 1-2.

В последните си 3 официални срещи в Примера Дивисион футболистите на Ейбар имат записани 1 победа и 2 загуби, при голова разлика 2 вкарани и 3 получени гола.

Елче - Ейбар - директни срещи

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Елче постигна победа в последния кръг в първенството на Испания, а при домакинствата си е с 3 равенствa.

Отборът на гостите от Ейбар е в серия от 2 последователни поражения в шампионата на Испания, а при гостуванията си допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.