Обосновани Футболни Прогнози

Люнгшиле - Сундсвал

25 Септември 2014 - 20:00
Люнгшиле
Сундсвал
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе двубоя от 25-ия кръг на футболния сезон в Суперетан Лига на Швеция между съставите на Люнгшиле и Сундсвал.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Люнгшиле

Домакините от Люнгшиле са първи в таблицата с временното класиране с общ актив от 48 точки, постигнати след 13 победи, 9 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 24 двубоя имат положителна голова разлика 47-19. Като домакин тимът има 12 двубоя досега, в които има 9 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 28-10.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Люнгшиле има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са вкарали 9 гола и са допуснали 1 гола.

Сундсвал

Отборът на гостите от Сундсвал заема трето място във временното класиране с актив от 47 точки, след 15 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 срещи има положителна голова разлика 48-31. Навън съставът има 12 мача до момента, в които е записал 5 победи, едно равенство и 6 загуби, при обща голова разлика 17-20.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперетан Лига съставът на Сундсвал има записани 4 победи, едно равенство и една загуба, като са вкарали в противниковата врата 14 гола и са инкасирали 10 гола от играчите на своите съперници.

Люнгшиле - Сундсвал - преки срещи

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, Люнгшиле има постигнатa една победа, Сундсвал има записани 3 победи, а в 1 двубой двата съперника са завършили наравно, при обща голова разлика 4-8. В предишните 2 мача пред своите почитатели срещу Сундсвал, Домакините от Люнгшиле имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е с 3 успеха в шампионата на Швеция, а при домакинствата си е с 2 успеха.

Тимът на Сундсвал постигна успех в предишния си мач в първенството, а далеч от дома допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.