Обосновани Футболни Прогнози

Кардиф - Мидълзбро

16 Септември 2014 - 21:45
Кардиф
Мидълзбро
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще разгледам футболния двубой между футболните тимове на Кардиф и Мидълзбро от 7-ия кръг на настоящият сезон в Чемпиъншип на Англия.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Кардиф

Домакините са 15-ти във временното подреждане с общ актив от 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 6 мача имат голова разлика 8-8. На своя стадион Кардиф Сити Стейдиъм тимът е играл 3 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и 1 загуба, при голова разлика 6-5.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип футболистите на Кардиф са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 8 гола и са инкасирали 8 гола.

Мидълзбро

Гостуващият състав на Мидълзбро е на 11-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 6 мача е вкарал 8 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 7 попадения в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 3 срещи досега, в които има 2 победи и 1 загуба, реализирал е 4 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип футболистите на Мидълзбро имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Кардиф - Мидълзбро - преки срещи

В предишните 5 мача между двата тима, тимът на Кардиф има спечелени 2 успеха, а състава на Мидълзбро има спечелени 3 победи, при общо голово съотношение 6-8. В предишните 2 срещи пред своите фенове с състава на Боро, футболистите на Кардиф са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Кардиф има поражение в последния кръг в шампионата, а у дома има поражение в предишния си мач.

Отборът на гостите има победа в последния кръг в Англия, а като гост е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.