Обосновани Футболни Прогнози

Нефтяник-Укрнафта - Динамо-2 Киев

1 Септември 2014 - 18:00
Нефтяник-Укрнафта
Динамо-2 Киев
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя между отборите на Нефтяник-Укрнафта и Динамо-2 Киев от поредния кръг на текущият футболен сезон в Първа Лига на Украйна.

Време е за статистиката за днешния футболен двубой:

Нефтяник-Укрнафта

Нефтяник-Укрнафта заемат 13-то място във временното подреждане с актив от 4 точки, постигнати след една победа, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 двубоя са успели да вкарат 4 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 8 попадения в своята мрежа. Като домакин отборът е играл 2 срещи, в които е записал една победа и 1 загуба, при голова разлика 2-3.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига тимът на Нефтяник-Укрнафта има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са записали в мрежата на своите съперници 5 гола и са допуснали 8 гола от играчите на съперниците си.

Динамо-2 Киев

Тимът на гостите от Динамо-2 Киев е 12-ти в класирането с 4 точки, записани след една победа, едно равенство и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 5 мача е вкарал 5 гола в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 3 двубоя, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и е получил 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Динамо-2 Киев имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-8.

Нефтяник-Укрнафта - Динамо-2 Киев - преки срещи

В последните 5 двубоя между двата съперника, Нефтяник-Укрнафта е спечелил една победа, отбора на Динамо-2 Киев има спечелени 3 победи, а в една среща двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 2-3. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу състава на Динамо-2 Киев, Домакините от Нефтяник-Укрнафта нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините постигна реми в предишния кръг в Украйна, а при домакинствата си постигна победа в предишния си мач.

Съставът на гостите е в серия от 3 последователни загуби в първенството, а като гост е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.