Обосновани Футболни Прогнози

Нотингам Форест - Рединг

29 Ноември 2013 - 21:45
Нотингам Форест
Рединг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между футболистите на Нотингам Форест и Рединг от 17-ия кръг на сезона в Англия в Чемпиъншип. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу гостуващия отбор на Рединг.

Време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Нотингам Форест

Футболистите на състава домакин заемат 5-та позиция във временното класиране с общ актив от 27 точки, от 7 победи, 6 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 16 двубоя са вкарали 24 гола и са инкасирали 17 попадения в мрежата си. Пред собствените си почитатели Нотингам Форест е играл 8 срещи досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 1 загуба, вкарал е 12 попадения в противниковата врата и е получил 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип футболистите на Нотингам Форест имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-7.

Рединг

Гостуващият тим на Рединг е 8-ми в класирането с актив от 25 точки, от 6 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи е реализирал 23 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 18 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът е играл 8 срещи досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-11.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Рединг има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 9 гола и са инкасирали 10 гола.

Нотингам Форест - Рединг - директни мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, Нотингам Форест е постигнал 2 победи, отбора на Рединг също е постигнал 2 победи, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 7-7. В последните 2 срещи пред своите фенове с състава на Рединг, играчите на Нотингам Форест имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Нотингам Форест стигна до реми в последната си среща в Англия, а у дома стигна до равенство в последната си среща.

Съставът на гостите е с 2 последователни равни срещи в първенството, а на чужд терен стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.