Обосновани Футболни Прогнози

Шавеш - Фейрензе

17 Ноември 2013 - 17:00
Шавеш
Фейрензе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 16-ия кръг на футболния шампионат в Сегунда Лига на Португалия между съставите на Шавеш и Фейрензе.

Информацията за днешния футболен сблъсък:

Шавеш

Играчите на Шавеш са 12-ти във временното подреждане с актив от 20 точки, от 6 победи, 2 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните 14 двубоя имат отрицателна голова разлика 16-25. На домашна сцена отборът на Шавеш има 6 двубоя, в които има 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 8 попадения в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Шавеш е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в мрежата на противниците си 7 гола и са инкасирали 10 гола от футболистите на своите съперници.

Фейрензе

Гостуващият отбор на Фейрензе е 20-ти във временното подреждане с 11 точки, събрани след 2 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 14 двубоя е вкарал 9 попадения във вратата на съперниците си и е получил 20 гола в своята мрежа. Далеч от дома тимът има 6 срещи досега, в които е записал 2 равенства и 4 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, при голова разлика 2-9.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Фейрензе са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-11.

Шавеш - Фейрензе - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, тимът на Шавеш няма спечелена нито една победа, отбора на Фейрензе е спечелил 4 победи, а една среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 1-5. В последните 2 срещи на своя терен срещу отбора на Фейрензе, футболистите на Шавеш нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Шавеш постигна успех в последния кръг в Португалия, а у дома има победа в предишния си мач.

Съставът на Фейрензе е в серия от 4 загуби в първенството на Португалия, а на чужд терен допусна загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.