Обосновани Футболни Прогнози

Атлетико Мадрид - Атлетик Билбао

3 Ноември 2013 - 18:00
Атлетико Мадрид
Атлетик Билбао
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе насочено от доста изгодните коефициенти в срещата от 12-ия кръг на първенството в Примера Дивисион на Испания между футболните отбори на Атлетико Мадрид и Атлетик Билбао. Треньорът на домакините Диего Симеоне извежда своите играчи срещу Лъвовете на домашния си терен.

Факти и данни за днешния сблъсък:

Атлетико Мадрид

Играчите на Атлетико Мадрид са втори в класирането с общ сбор от 30 точки, след 10 победи и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 11 двубоя имат положителна голова разлика 28-8. У дома Атлетико Мадрид е изиграл 5 срещи, в които е записал само победи, реализирал е 18 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион играчите на Дюшекчиите имат на сметката си 5 победи и 1 загуба, като са записали 12 гола и са допуснали 4 гола.

Атлетик Билбао

Гостуващият състав на Атлетик Билбао заема 5-та позиция в таблицата с актив от 20 точки, след 6 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 двубоя има голова разлика 18-15. Навън съставът има 5 срещи, в които е записал 2 победи и 3 загуби, при голова разлика 6-9.

В последните си 6 официални мача в Примера Дивисион тимът на Лъвовете има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-6.

Атлетико Мадрид - Атлетик Билбао - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, съставът на Атлетико Мадрид има постигнати 2 победи, а отбора на Атлетик Билбао има спечелени 3 победи, при общо голово съотношение 6-9. В последните 2 мача пред своите почитатели с Лъвовете, футболистите на Атлетико Мадрид са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни успеха в Испания, а у дома е в серия от 4 поредни победи.

Тимът на гостите от Атлетик Билбао постигна реми в предишната си среща в Испания, а като гост има победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.