Обосновани Футболни Прогнози

Химик Дзержинск - Салют Белгород

4 Ноември 2013 - 13:00
Химик Дзержинск
Салют Белгород
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между отборите на Химик Дзержинск и Салют Белгород от поредния кръг на футболното първенство в Русия в турнира Първа Дивизия.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Химик Дзержинск

Домакините от Химик Дзержинск заемат 15-то място във временното класиране с 24 точки, след 6 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 срещи са вкарали 16 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 28 попадения в собствената врата. Като домакин съставът е играл 10 мача до момента, в които има 5 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-8.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на Химик Дзержинск имат в актива си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 3-11.

Салют Белгород

Отборът на гостите от Салют Белгород е 11-ти в таблицата с общ сбор от 25 точки, постигнати след 6 победи, 7 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 20 срещи е реализирал 21 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 16 гола в мрежата си. Навън отборът е играл 10 двубоя до момента, в които има една победа, 3 равенства и 6 загуби, отбелязал е 5 гола във вратата на съперниците си и е получил 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Салют Белгород има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Химик Дзержинск - Салют Белгород - преки мачове

В предишната среща между двата тима, тимът на Химик Дзержинск не е записал нито една победа, Салют Белгород също не е постигнал нито една победа, а 1 двубой е завършил наравно.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Химик Дзержинск има поражение в предишната си среща в първенството, а на своя стадион е с 2 последователни ремита.

Отборът на гостите от Салют Белгород постигна успех в предишния си двубой в Русия, а далеч от дома е в серия от 4 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.