Обосновани Футболни Прогнози

Реал Мадрид Кастиля - Нумансия

23 Ноември 2013 - 19:15
Реал Мадрид Кастиля
Нумансия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 15-ия кръг на футболното първенство в Испания в Сегунда Дивисион между Реал Мадрид Кастиля и Нумансия. Реал Мадрид Кастиля посрещат на Алфредо Ди Стефано гостуващия отбор на Нумансия.

Факти и данни за предстоящата футболна среща:

Реал Мадрид Кастиля

Домакините са на 22-ра позиция в таблицата с общ актив от 7 точки, от 2 победи, 1 равенство и 11 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача имат голова разлика 7-23. На своя стадион Алфредо Ди Стефано Реал Мадрид Кастиля има 7 мача досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6-7.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Реал Мадрид Кастиля имат в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 13 гола.

Нумансия

Съставът на гостите от Нумансия се намира на 7-мо място във временното класиране с 22 точки, от 5 победи, 7 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи е реализирал 17 гола в противниковата врата и е получил 13 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът има 7 двубоя, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 7 попадения във вратата на посрещащите го състави и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион футболистите на Нумансия са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 5 вкарани и 2 получени гола.

Реал Мадрид Кастиля - Нумансия - преки двубои

В предишните 2 мача между двата противника, Реал Мадрид Кастиля не е записал нито една победа, Нумансия има спечеленa една победа, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 5-7. В последната среща на своя стадион срещу отбора на Нумансия, играчите на Реал Мадрид Кастиля нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Реал Мадрид Кастиля допусна поражение в последния си мач в шампионата, а на своя стадион има успех в предишния си мач.

Отборът на гостите стигна до реми в предишния кръг в Испания, а при визитите си постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.