Обосновани Футболни Прогнози

Брайтън - Блекбърн

9 Ноември 2013 - 17:00
Брайтън
Блекбърн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще разгледам срещата между футболистите на Брайтън и Блекбърн от 15-ия кръг на първенството в Чемпиъншип на Англия.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Брайтън

Брайтън са 12-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 18 точки, събрани след 4 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя имат положителна голова разлика 15-14. Като домакин Брайтън има 7 срещи досега, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-9.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Брайтън са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 8 гола.

Блекбърн

Гостуващият отбор на Блекбърн е на 9-та позиция в таблицата с временното подреждане с 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 14 мача е вкарал 20 попадения и е инкасирал 16 гола във вратата си. Далеч от дома отборът е играл 7 двубоя, в които е записал една победа, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 9 гола в противниковата врата и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Синьо-белите са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-6.

Брайтън - Блекбърн - директни срещи

В предишните 2 сблъсъка между двата тима, тимът на Брайтън няма нито 1 победа, отбора на Блекбърн също няма нито една победа, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 2-2. В предишната среща на своя стадион срещу състава на Блекбърн, футболистите на Брайтън нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Брайтън има победа в последния си мач в първенството на Англия, а у дома записа реми в последния си мач.

Тимът на гостите от Блекбърн постигна победа в последния кръг в първенството на Англия, а като гост записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.