Обосновани Футболни Прогнози

Фетхиеспор - Кахраманмарашспор

6 Ноември 2013 - 19:00
Фетхиеспор
Кахраманмарашспор
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам мача между футболните отбори на Фетхиеспор и Кахраманмарашспор от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Турция в ТФФ Първа Лига.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия двубой:

Фетхиеспор

Фетхиеспор са 19-ти в таблицата с временното класиране с актив от 4 точки, записани след 1 победа, 1 равенство и 8 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача са успели да вкарат 10 попадения в противниковата врата и са получили 23 попадения в своята мрежа. На своя стадион Фетхие Фетхиеспор има 4 двубоя досега, в които има една победа и 3 загуби, реализирал е 5 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в ТФФ Първа Лига играчите на Фетхиеспор имат записани едно равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 3 вкарани и 16 получени гола.

Кахраманмарашспор

Отборът на гостите от Кахраманмарашспор е 18-ти в таблицата с 5 точки, натрупани след 1 победа, 2 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 10 мача е вкарал 11 гола и е допуснал 19 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът е играл 5 мача досега, в които е записал 1 равенство и 4 загуби и все още са без победа навън, вкарал е 2 попадения в противниковата врата и е получил 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Кахраманмарашспор има в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са вкарали в мрежата на своите противници 7 попадения и са получили 12 гола от играчите на противниците си.

Фетхиеспор - Кахраманмарашспор - директни мачове

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините е с 4 поредни загуби в Турция, а на собствения си терен е с 3 поредни поражения.

Съставът на гостите от Кахраманмарашспор има успех в последния си мач в шампионата на Турция, а при гостуванията си допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.