Обосновани Футболни Прогнози

Уигън - Бърнли

29 Декември 2013 - 17:00
Уигън
Бърнли
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния мач между тимовете на Уигън и Бърнли от 23-ия кръг на футболния шампионат в Чемпиъншип на Англия. Треньора на домакините Оуен Койл извежда на домашния си терен своите играчи срещу Виненочервените.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен сблъсък:

Уигън

Играчите на домакините от Уигън заемат 13-то място в таблицата с временното подреждане със събрани 29 точки, от 8 победи, 5 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 21 срещи имат положителна голова разлика 24-23. На собствения си терен Латикс е играл 11 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 16-13.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип футболистите на Латикс имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

Бърнли

Съставът на гостите от Бърнли е на втора позиция във временното класиране с актив от 43 точки, от 12 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 22 двубоя е реализирал 33 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 16 попадения в своята врата. Като гост съставът има 11 мача досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 15-11.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Виненочервените има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-5.

Уигън - Бърнли - директни двубои

В предишните 4 играни срещи между двата противника, Латикс има постигнатa 1 победа, отбора на Бърнли също има постигнатa 1 победа, а в 2 двубоя двата противника са си разделили точките, при обща голова разлика 2-1. В предишните 2 срещи у дома с Бърнли, играчите на Уигън нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Уигън постигна равенство в предишния кръг в шампионата, а на собствения си стадион стигна до равенство в последната си среща.

Отборът на гостите има поражение в предишния кръг в шампионата, а като гост допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.