Обосновани Футболни Прогнози

Фрайбург - Волфсбург

8 Декември 2013 - 16:30
Фрайбург
Волфсбург
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
0 - 3
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои срещата от 15-ия кръг на футболния сезон в Бундеслигата на Германия между футболните състави на Фрайбург и Волфсбург. Т.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен мач:

Фрайбург

Футболистите на тима домакин се намират на 16-та позиция в класирането с актив от 11 точки, постигнати след 2 победи, 5 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 14 двубоя имат отрицателна голова разлика 14-25. У дома Брайзгауците има 6 срещи, в които има 3 равенства и 3 загуби и все още няма нито една победа у дома, отбелязал е 5 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Бундеслига играчите на Фрайбург са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в вратата на съперниците си 5 гола и са получили 7 гола от противниковите тимове.

Волфсбург

Гостуващият състав на Волфсбург е на 6-та позиция в класирането с актив от 23 точки, записани след 7 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача има голова разлика 20-16. При визитите си съставът е изиграл 7 двубоя, в които е записал 2 победи, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6-11.

В предишните си 6 официални двубоя в Бундеслига играчите на Волфсбург са записали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 11 вкарани и 5 получени гола.

Фрайбург - Волфсбург - преки двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата отбора, отбора от Шварцвалд е постигнал 3 победи, а отбора на Волфсбург има спечелени 2 успеха, при обща голова разлика 11-9. В предишните 2 срещи на своя терен с тима на Вълците, Домакините от Фрайбург са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините допусна неуспех в последната си среща в шампионата на Германия, а на своя стадион е в серия от 2 поражения.

Съставът на гостите е с 2 равенствa в Германия, а на чужд терен постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.