Обосновани Футболни Прогнози

Бърнли - Уотфорд

3 Декември 2013 - 21:45
Бърнли
Уотфорд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 18-ия кръг на футболния сезон в Чемпиъншип на Англия между футболистите на Бърнли и Уотфорд.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Бърнли

Футболистите на състава домакин са втори в таблицата с 35 точки, събрани след 10 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача са успели да отбележат 29 гола и са позволили да им вкарат 13 гола в собствената врата. На домашна сцена Виненочервените има 8 мача досега, в които има 5 победи, 3 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 15-4.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип отборът на Бърнли е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 8 вкарани и 6 получени гола.

Уотфорд

Отборът на гостите от Уотфорд е на 10-то място в таблицата с временното класиране с актив от 23 точки, след 6 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача има голова разлика 27-24. Далеч от дома тимът има 8 срещи до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 14-10.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип съставът на Уотфорд има записани 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 13 гола.

Бърнли - Уотфорд - директни срещи

В предишните 5 играни мача между двата съперника, Бърнли има постигнатa една победа, тима на Уотфорд също е записал 1 победа, а в 3 мача двата тима не са успели да се победят, при обща голова разлика 11-10. В предишните 2 срещи на своя стадион с състава на Уотфорд, Домакините от Бърнли нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините допусна неуспех в предишния кръг в Англия, а у дома постигна реми в последната си среща.

Съставът на гостите е с 2 загуби в Англия, а като гост е в серия от 2 поредни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.