Обосновани Футболни Прогнози

Ерцгебирге Ауе - Санкт Паули

6 Декември 2013 - 19:30
Ерцгебирге Ауе
Санкт Паули
Прогноза: X2
Коефициент: 1.48
0 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните състави на Ерцгебирге Ауе и Санкт Паули от 17-ия кръг на футболния сезон в Германия в турнира Втора Бундеслига.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Ерцгебирге Ауе

Ерцгебирге Ауе са 12-ти в таблицата с актив от 20 точки, след 6 победи, 2 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните 16 мача са реализирали 21 гола във вратата на противниците си и са получили 27 попадения в мрежата си. На домашна сцена Ерцгебирге Ауе е играл 8 мача, в които има 5 победи и 3 загуби, при голова разлика 13-11.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Ерцгебирге Ауе има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-10.

Санкт Паули

Гостуващият отбор на Санкт Паули заема 5-то място в таблицата с актив от 25 точки, постигнати след 7 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача има голова разлика 22-21. Навън отборът е играл 7 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 12 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Втора Бундеслига отборът на Пиратите на Лигата е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-9.

Ерцгебирге Ауе - Санкт Паули - директни срещи

В последните 5 играни двубоя между двата тима, Ерцгебирге Ауе има спечелени 3 успеха, тима на Санкт Паули има записанa 1 победа, а в един сблъсък двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 10-7. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с отбора на Санкт Паули, футболистите на Ерцгебирге Ауе са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Ерцгебирге Ауе записа реми в последния си мач в Германия, а на собствения си терен има успех в предишния си двубой.

Отборът на Санкт Паули допусна неуспех в предишната си среща в шампионата, а при визитите си има успех в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.48 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.