Обосновани Футболни Прогнози

Васлуй - Динамо Букурещ

17 Декември 2013 - 20:45
Васлуй
Динамо Букурещ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от коефициентите в двубоя от поредния кръг на първенството в Румъния в турнира Лига I между Васлуй и Динамо Букурещ. Треньора на домакините извежда на Градски стадион Васлуй своите футболисти срещу червено-белите.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Васлуй

Домакините от Васлуй са 7-ми в класирането с общ сбор от 28 точки, постигнати след 8 победи, 4 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 18 срещи са отбелязали 20 попадения и са допуснали 14 гола в мрежата си. Като домакин Васлуй има 8 мача, в които има 5 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 12-2.

В последните си 6 официални мача в Лига I футболистите на Васлуй имат записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали в противниковата врата 7 попадения и са допуснали 3 попадения от футболистите на своите противници.

Динамо Букурещ

Тимът на гостите от Динамо Букурещ е на 5-та позиция в таблицата с общ актив от 31 точки, след 9 победи, 4 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 18 мача има положителна голова разлика 27-15. При визитите си отборът е играл 8 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 6 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 9 попадения във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на червено-белите има записани 5 победи и 1 загуба, като са вкарали 9 попадения и са получили 2 гола.

Васлуй - Динамо Букурещ - преки мачове

В предишните 5 двубоя между двата състава, Васлуй има записани 4 победи, а Динамо Букурещ е записал една победа, при обща голова разлика 9-4. В предишните 2 срещи на своя стадион с тима на червено-белите, Домакините от Васлуй са записали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините има успех в предишния си двубой в Румъния, а на собствения си терен има победа в последната си среща.

Тимът на Динамо Букурещ е в серия от 4 поредни успеха в шампионата, а при гостуванията си има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.