Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Рамат Ган - Апоел Петах Тиква

27 Декември 2013 - 15:30
Апоел Рамат Ган
Апоел Петах Тиква
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 17-ия кръг на първенството в Израел в турнира Лига Леумит между отборите на Апоел Рамат Ган и Апоел Петах Тиква. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Апоел Петах Тиква на домашния си стадион.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Апоел Рамат Ган

Играчите на Апоел Рамат Ган са 12-ти в класирането с актив от 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 16 двубоя имат голова разлика 20-16. На своя терен съставът е играл 8 мача, в които има 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-9.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Леумит футболистите на Апоел Рамат Ган имат в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 5 получени гола.

Апоел Петах Тиква

Отборът на гостите от Апоел Петах Тиква е втори във временното класиране с общ актив от 30 точки, натрупани след 9 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 16 мача е вкарал 21 гола и е позволил да му отбележат 15 гола в собствената мрежа. Като гост отборът е изиграл 8 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Леумит футболистите на Апоел Петах Тиква имат записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 4 гола.

Апоел Рамат Ган - Апоел Петах Тиква - директни двубои

В последният мач между двата противника, Апоел Рамат Ган няма постигната нито 1 победа, а състава на Апоел Петах Тиква има записанa 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Апоел Рамат Ган стигна до равенство в предишната си среща в първенството на Израел, а у дома постигна победа в последния си двубой.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни успеха в първенството на Израел, а на чужд терен допусна загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.