Обосновани Футболни Прогнози

КАА Гент - Андерлехт

15 Декември 2013 - 19:00
КАА Гент
Андерлехт
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 19-ия кръг на футболния шампионат в Белгия в турнира Първа Дивизия между тимовете на КАА Гент и Андерлехт.

Предоставям факти и статистика за днешния мач:

КАА Гент

Домакините от КАА Гент са 8-ми в таблицата с общ актив от 27 точки, след 7 победи, 6 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 18 двубоя са успели да вкарат 23 гола в противниковата врата и са допуснали 23 попадения във вратата си. На своя стадион тимът е играл 8 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 10 попадения във вратата на съперниците си и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Биволите имат записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 5 получени гола.

Андерлехт

Съставът на гостите от Андерлехт се намира на трето място в таблицата с временното класиране с общ актив от 37 точки, натрупани след 12 победи, едно равенство и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните 18 мача е успял да отбележи 43 попадения и е инкасирал 20 гола в мрежата си. При гостуванията си отборът има 8 двубоя досега, в които е записал 5 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 17-10.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Пурпурно-белите са постигнали 5 победи и една загуба, като са вкарали 12 гола и са им вкарали 4 попадения.

КАА Гент - Андерлехт - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата съперника, съставът на КАА Гент няма записана нито една победа, отбора на Андерлехт е постигнал 4 успеха, а един двубой е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 3-14. В предишните 2 двубоя у дома срещу състава на Андерлехт, Домакините от КАА Гент нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на КАА Гент е с 4 поредни победи в шампионата на Белгия, а у дома постигна победа в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Андерлехт е с 2 последователни победи в Белгия, а далеч от дома има неуспех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.