Обосновани Футболни Прогнози

Алмерия - Валядолид

2 Ноември 2013 - 19:00
Алмерия
Валядолид
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе грабнато от коефициентите в футболния сблъсък от 12-ия кръг на футболното първенство в Примера Дивисион на Испания между съставите на Алмерия и Валядолид.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Алмерия

Футболистите на домакините са 20-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 6 точки, от 1 победа, 3 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 11 мача са успели да вкарат 13 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 24 попадения в собствената мрежа. У дома Алмерия има 5 двубоя до момента, в които е записал 2 равенства и 3 загуби и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 6-10.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Алмерия има на сметката си една победа и 5 загуби, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 11 гола.

Валядолид

Гостуващият тим на Валядолид се намира на 13-то място във временното подреждане с актив от 11 точки, от 2 победи, 5 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 11 двубоя е отбелязал 14 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 17 попадения в своята мрежа. При гостуванията си отборът е играл 5 срещи до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 6 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Валядолид имат записани една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 11-11.

Алмерия - Валядолид - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, съставът на Алмерия е постигнал една победа, отбора на Валядолид има записани 2 успеха, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 4-6. В последните 2 срещи пред своите привърженици с състава на Виолетовите, Домакините от Алмерия са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Алмерия постигна победа в предишната си среща в първенството на Испания, а у дома е с 2 поражения.

Отборът на Валядолид записа реми в предишната си среща в първенството на Испания, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.