Обосновани Футболни Прогнози

Халифакс Таун - Алдършот Таун

16 Ноември 2013 - 17:00
Халифакс Таун
Алдършот Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
4 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от срещата от поредния кръг на шампионата в Англия в Конференция между съставите на Халифакс Таун и Алдършот Таун.

Накратко малко факти и статистика за днешния двубой:

Халифакс Таун

Играчите на тима домакин са 9-ти в класирането с 28 точки, постигнати след 8 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача имат голова разлика 32-28. У дома Халифакс Таун е изиграл 10 двубоя досега, в които има 8 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 24-7.

В последните си 6 официални мача в Конференция играчите на Халифакс Таун имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-9.

Алдършот Таун

Гостуващият състав на Алдършот Таун е 23-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 13 точки, събрани след 6 победи, 5 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 18 мача е вкарал 21 гола в противниковата врата и е инкасирал 23 гола в своята мрежа. Далеч от дома тимът има 9 мача, в които има 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 5-9.

В предишните си 6 официални двубоя в Конференция футболистите на Алдършот Таун имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 7 гола и са инкасирали 14 попадения от противниковите тимове.

Халифакс Таун - Алдършот Таун - директни мачове

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините има победа в последния си мач в Англия, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни победи.

Отборът на гостите от Алдършот Таун има загуба в предишния кръг в шампионата, а като гост има загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.