Обосновани Футболни Прогнози

Саарбрюкен - Рот-Вайс Есен

24 Април 2024 - 20:00
Саарбрюкен
Рот-Вайс Есен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните отбори на Саарбрюкен и Рот-Вайс Есен от 35-ия кръг на футболния сезон в Германия в турнира Трета Лига.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Саарбрюкен

Саарбрюкен са на 6-та позиция в класирането с 53 точки, след 13 победи, 14 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните 33 срещи имат голова разлика 55-36. У дома съставът е изиграл 16 срещи до момента, в които е записал 7 победи, 6 равенства и 3 загуби, реализирал е 25 попадения в противниковата врата и е получил 18 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Трета Лига играчите на Саарбрюкен са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са отбелязали 12 попадения и са допуснали 6 попадения.

Рот-Вайс Есен

Гостуващият състав на Рот-Вайс Есен е 5-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 54 точки, постигнати след 16 победи, 6 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 мача има голова разлика 52-46. Като гост съставът има 16 мача, в които има 5 победи, 4 равенства и 7 загуби, вкарал е 20 гола в мрежата на приемащите го състави и е позволил да му отбележат 23 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Трета Лига съставът на Рот-Вайс Есен има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 13 вкарани и 6 получени гола.

Саарбрюкен - Рот-Вайс Есен - директни мачове

В последните 3 изиграни срещи между двата състава, Саарбрюкен е постигнал една победа, а тима на Рот-Вайс Есен е постигнал 2 успеха, при общо голово съотношение 4-3. В последната среща на своя стадион срещу състава на Рот-Вайс Есен, футболистите на Саарбрюкен са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините постигна равенство в предишната си среща в Германия, а на собствения си стадион е с 3 последователни успеха.

Тимът на гостите от Рот-Вайс Есен има успех в последната си среща в първенството, а при визитите си има победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.