Обосновани Футболни Прогнози

Мартиг - Вилфранш-Божоле

5 Април 2024 - 20:30
Мартиг
Вилфранш-Божоле
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе мача от 28-ия кръг на текущият шампионат в Франция в Лига Национал между отборите на Мартиг и Вилфранш-Божоле.

Време е да предоставя информация за предстоящия сблъсък:

Мартиг

Играчите на състава домакин са 3-ти във временното класиране с актив от 46 точки, записани след 13 победи, 7 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 27 двубоя имат положителна голова разлика 31-19. У дома Мартиг е изиграл 13 срещи до момента, в които има 9 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 24 гола в противниковата врата и е получил 9 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Национал отборът на Мартиг има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-6.

Вилфранш-Божоле

Гостуващият отбор на Вилфранш-Божоле заема 11-то място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 33 точки, събрани след 8 победи, 9 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 27 мача е вкарал 30 гола и е инкасирал 36 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът има 13 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 5 загуби, вкарал е 11 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Вилфранш-Божоле са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 9 получени гола.

Мартиг - Вилфранш-Божоле - преки мачове

В предишните 3 играни мача между двата противника, Мартиг има записанa една победа, отбора на Вилфранш-Божоле няма постигната нито една победа, а 2 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 4-3. В последната среща пред своите привърженици с Вилфранш-Божоле, играчите на Мартиг нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Мартиг има поражение в предишния кръг в първенството на Франция, а на собствения си терен е в серия от 4 победи.

Съставът на гостите от Вилфранш-Божоле постигна равенство в последната си среща в шампионата на Франция, а далеч от дома има успех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.