Обосновани Футболни Прогнози

Влашим - Лишен Бърно

17 Април 2024 - 19:00
Влашим
Лишен Бърно
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
4 - 5
непозната футболни прогнози

За днес ще се спра на сблъсъка между отборите на Влашим и Лишен Бърно от 23-ия кръг на настоящето първенство в Чехия в турнира Национална Лига.

Информацията за днешния двубой:

Влашим

Влашим са 7-ми в класирането с 31 точки, постигнати след 7 победи, 10 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 22 мача са реализирали 26 гола във вратата на съперниците си и са получили 23 попадения в собствената врата. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици тимът е играл 10 срещи, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-9.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Влашим има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-5.

Лишен Бърно

Гостуващият отбор на Лишен Бърно е 8-ми в таблицата с временното подреждане с 30 точки, от 7 победи, 9 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 срещи има голова разлика 23-23. На чужд терен тимът има 11 срещи до момента, в които има 2 победи, 5 равенства и 4 загуби, отбелязал е 8 попадения в противниковата мрежа и е получил 15 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Национална Лига играчите на Лишен Бърно са записали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6 вкарани и 3 получени гола.

Влашим - Лишен Бърно - преки двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата състава, тимът на Влашим има записани 2 успеха, отбора на Лишен Бърно също е постигнал 2 победи, а един двубой е завършил наравно, при обща голова разлика 10-8. В последните 2 срещи на своя стадион с Лишен Бърно, Домакините от Влашим имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините записа равенство в предишния си мач в шампионата, а на собствения си стадион има неуспех в предишната си среща.

Тимът на гостите от Лишен Бърно е с 3 равенствa в първенството, а на чужд терен е с 2 поредни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 5 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.