Обосновани Футболни Прогнози

Ал Масри Порт Саид - Ал Итихад Александрия

4 Април 2024 - 23:00
Ал Масри Порт Саид
Ал Итихад Александрия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.88
2 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния двубой от поредния кръг на сезона във Висшата Лига на Египет между футболните отбори на Ал Масри Порт Саид и Ал Итихад Александрия.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия футболен двубой:

Ал Масри Порт Саид

Домакините са на първо място в класирането с актив от 27 точки, събрани след 8 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 14 срещи са реализирали 21 гола и са получили 18 попадения в своята мрежа. У дома Ал Масри Порт Саид има 7 двубоя, в които има 5 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9-5.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Ал Масри Порт Саид е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 11 попадения и са допуснали 5 гола от футболистите на противниците си.

Ал Итихад Александрия

Гостуващият състав на Ал Итихад Александрия е 5-ти в таблицата с 24 точки, постигнати след 6 победи, 6 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя има голова разлика 18-14. При визитите си съставът е играл 6 срещи до момента, в които е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Кралят на града са записали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са реализирали 5 попадения и са им вкарали 4 попадения.

Ал Масри Порт Саид - Ал Итихад Александрия - преки мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата съперника, Ал Масри Порт Саид има постигнати 3 успеха, състава на Ал Итихад Александрия има постигнатa 1 победа, а в 1 мач двата съперника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 5-3. В предишните 2 срещи пред своите фенове с Ал Итихад Александрия, играчите на Ал Масри Порт Саид са записали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на Ал Масри Порт Саид записа реми в последния си двубой в шампионата, а при домакинствата си е с 2 поредни победи.

Отборът на гостите от Ал Итихад Александрия стигна до равенство в предишния си двубой в Египет, а на чужд терен има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.88 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.