Обосновани Футболни Прогнози

Гранада - Селта Виго

19 Май 2024 - 20:00
Гранада
Селта Виго
Прогноза: 2
Коефициент: 1.95
 

Прогнозата за днес е за футболната среща от поредния кръг на сезона в Испания в Примера Дивисион между футболистите на Гранада и Селта Виго.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Гранада

Ел Грана са на 19-та позиция в класирането с 21 точки, постигнати след 4 победи, 9 равенства и 23 загуби през сезона, като в изиграните 36 срещи имат отрицателна голова разлика 37-70. На своя терен Ел Грана е изиграл 18 двубоя до момента, в които има 4 победи, 6 равенства и 8 загуби, реализирал е 23 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 30 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Ел Грана имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

Селта Виго

Отборът на гостите от Селта Виго е 16-ти във временното подреждане с актив от 37 точки, събрани след 9 победи, 10 равенства и 17 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 36 двубоя е вкарал 42 гола и е допуснал 54 гола в своята мрежа. При визитите си отборът е изиграл 18 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 10 загуби, отбелязал е 23 попадения в противниковата врата и е получил 33 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион футболистите на Селта Виго са постигнали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 10 получени гола.

Гранада - Селта Виго - преки мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Гранада няма спечелена нито една победа, отбора на Селта Виго има записани 3 успеха, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 2-6. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Селта Виго, Домакините от Гранада нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините е с 3 последователни поражения в Испания, а у дома допусна неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите от Селта Виго постигна успех в последния си двубой в Испания, а далеч от дома е с 3 загуби.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.95

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.