Обосновани Футболни Прогнози

Лацио - Салернитана

12 Април 2024 - 21:45
Лацио
Салернитана
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
4 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача от 32-ия кръг на футболния шампионат в Италия в Серия А между футболните тимове на Лацио и Салернитана. Римските орли посрещат на Стадио Олимпико гостуващия футболен отбор на Салернитана.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Лацио

Бианкочелести са 8-ми в таблицата с общ актив от 46 точки, натрупани след 14 победи, 4 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 31 двубоя са реализирали 37 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 34 гола в мрежата си. На своя стадион Стадио Олимпико отборът на Лацио има 15 мача, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 5 загуби, реализирал е 15 гола във вратата на гостуващите състави и е получил 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия А съставът на Бианкочелести е постигнал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 6-8.

Салернитана

Отборът на гостите от Салернитана е 20-ти във временното класиране с актив от 15 точки, постигнати след 2 победи, 9 равенства и 20 загуби през сезона, като в изиграните 31 мача има голова разлика 25-64. Като гост тимът е изиграл 15 срещи до момента, в които има една победа, 4 равенства и 10 загуби, при обща голова разлика 10-32.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Салернитана имат в актива си 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 5 вкарани и 13 получени гола.

Лацио - Салернитана - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата тима, Лацио има спечелени 3 успеха, а Салернитана има спечелени 2 успеха, при общо голово съотношение 10-5. В последните 2 срещи на своя стадион с отбора на Салернитана, футболистите на Лацио са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Лацио допусна неуспех в предишния кръг в шампионата на Италия, а при домакинствата си постигна победа в предишната си среща.

Отборът на гостите стигна до реми в последния кръг в Италия, а далеч от дома е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.