Обосновани Футболни Прогнози

Гейтсхед - Честърфийлд

15 Април 2024 - 21:45
Гейтсхед
Честърфийлд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Гейтсхед и Честърфийлд от 46-ия кръг на настоящият сезон в Национална Лига на Англия.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен мач:

Гейтсхед

Играчите на Гейтсхед се намират на 6-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 69 точки, събрани след 20 победи, 9 равенства и 14 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 43 срещи са успели да вкарат 84 попадения и са получили 61 гола в своята врата. На своя стадион Гейтсхед е изиграл 20 срещи до момента, в които има 10 победи, 5 равенства и 5 загуби, вкарал е 43 гола в мрежата на гостуващите състави и е получил 25 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Гейтсхед имат записани 3 победи и 3 загуби, като са реализирали в противниковата врата 14 гола и са инкасирали 11 попадения от съперниците си.

Честърфийлд

Гостуващият състав на Честърфийлд е 1-ви в класирането с актив от 95 точки, след 30 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 44 мача е успял да реализира 102 гола в противниковата врата и е получил 61 попадения в собствената врата. Като гост съставът е изиграл 22 мача, в които е записал 12 победи, 2 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 40-34.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Честърфийлд са записали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 12 получени гола.

Гейтсхед - Честърфийлд - директни мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата съперника, Гейтсхед има постигнати 2 победи, а отбора на Честърфийлд е спечелил 3 успеха, при обща голова разлика 6-9. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Честърфийлд, играчите на Гейтсхед са записали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в шампионата на Англия, а при домакинствата си е с 3 успеха.

Отборът на гостите от Честърфийлд е с 3 поражения в Англия, а на чужд терен е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.