Обосновани Футболни Прогнози

Родъръм Юнайтед - Милуол

1 Април 2024 - 17:00
Родъръм Юнайтед
Милуол
Прогноза: 2
Коефициент: 1.85
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболистите на Родъръм Юнайтед и Милуол от поредния кръг на текущият сезон в Чемпиъншип на Англия.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Родъръм Юнайтед

Домакините от Родъръм Юнайтед са 24-ти в класирането с актив от 20 точки, събрани след 3 победи, 11 равенства и 25 загуби през сезона, като в изиграните 39 срещи имат отрицателна голова разлика 30-80. Пред своите привърженици съставът на Родъръм Юнайтед е изиграл 19 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 7 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 17-24.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип футболистите на Родъръм Юнайтед са записали 1 равенство и 5 загуби и са без победа, при голова разлика вкарани 1 гола и получени 16 гола.

Милуол

Гостуващият отбор на Милуол заема 16-то място във временното подреждане с актив от 44 точки, записани след 11 победи, 11 равенства и 17 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 39 мача има голова разлика 37-51. Като гост отборът е изиграл 19 мача до момента, в които има 5 победи, 6 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 20-23.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Милуол са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 6-5.

Родъръм Юнайтед - Милуол - преки двубои

В предишните 5 двубоя между двата съперника, тимът на Родъръм Юнайтед не е спечелил нито една победа, отбора на Милуол има постигнати 4 успеха, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 1-9. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Милуол, играчите на Родъръм Юнайтед нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Родъръм Юнайтед има неуспех в последната си среща в първенството, а на своя стадион постигна равенство в последния си мач.

Тимът на Милуол стигна до равенство в последния си мач в първенството, а при гостуванията си допусна поражение в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.85 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.