Обосновани Футболни Прогнози

Венеция - Бреша

14 Април 2024 - 17:15
Венеция
Бреша
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на двубоя между футболистите на Венеция и Бреша от поредния кръг на футболния шампионат в Италия в турнира Серия Б.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Венеция

Венеция са 4-ти в класирането с актив от 58 точки, записани след 17 победи, 7 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 срещи са реализирали 58 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 38 попадения в мрежата си. Като домакин тимът на Венеция е играл 16 двубоя, в които е записал 10 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 35-23.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Венеция има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 11-6.

Бреша

Отборът на гостите от Бреша е 7-ми в класирането с актив от 45 точки, постигнати след 11 победи, 12 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 32 срещи има голова разлика 38-33. Далеч от дома съставът е играл 16 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 6 равенства и 5 загуби, вкарал е 18 попадения в противниковата врата и е получил 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Бяло-сините е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са реализирали 12 гола и са получили 8 гола.

Венеция - Бреша - директни срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, тимът на Венеция няма нито една победа, отбора на Бреша е постигнал една победа, а в 4 мача двата отбора не са успели да се победят, при обща голова разлика 4-5. В последните 2 мача у дома с отбора на Бреша, играчите на Венеция нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Венеция постигна равенство в предишния си двубой в Италия, а при домакинствата си има неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 2 последователни успеха в първенството, а на чужд терен има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.