Обосновани Футболни Прогнози

Манчестър Сити - Астън Вила

3 Април 2024 - 22:15
Манчестър Сити
Астън Вила
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
4 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболистите на Манчестър Сити и Астън Вила от 31-ия кръг на футболния шампионат в Англия - Висша Лига.

Предоставям факти и статистика за днешния мач:

Манчестър Сити

Домакините са 3-ти в таблицата с актив от 64 точки, натрупани след 19 победи, 7 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 29 двубоя имат положителна голова разлика 63-28. На домашна сцена Сити е изиграл 15 срещи досега, в които има 10 победи, 5 равенства и нито 1 загуба у дома, вкарал е 34 гола във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му вкарат 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Сити имат записани 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 7-3.

Астън Вила

Съставът на гостите от Астън Вила е 4-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 59 точки, събрани след 18 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 30 двубоя има положителна голова разлика 62-42. На чужд терен отборът има 15 мача до момента, в които има 7 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 25-23.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Астън Вила имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 12-10.

Манчестър Сити - Астън Вила - директни срещи

В последните 5 играни двубоя между двата състава, съставът на Манчестър Сити има спечелени 3 победи, отбора на Астън Вила има записанa 1 победа, а в една среща двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 9-6. В предишните 2 срещи на своя стадион с състава на Астън Вила, Домакините от Манчестър Сити имат 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Манчестър Сити е в серия от 2 равни срещи в първенството, а на собствения си терен записа реми в последната си среща.

Тимът на гостите от Астън Вила има победа в последната си среща в първенството на Англия, а при гостуванията си записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.