Обосновани Футболни Прогнози

Валмиера - БФЦ Даугавпилс

22 Април 2024 - 17:30
Валмиера
БФЦ Даугавпилс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.49
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния сблъсък между футболистите на Валмиера и БФЦ Даугавпилс от поредния кръг на футболния шампионат в Латвия в турнира Вирслига.

Време е да предоставя информация за предстоящата среща:

Валмиера

Валмиера се намират на трета позиция във временното класиране с общ актив от 13 точки, събрани след 4 победи, едно равенство и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 7 двубоя са отбелязали 10 попадения и са позволили да им вкарат 6 попадения в собствената мрежа. Пред собствените си верни почитатели съставът е изиграл 3 срещи, в които е записал една победа, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 3-3.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Валмиера е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-6.

БФЦ Даугавпилс

Гостуващият тим на БФЦ Даугавпилс заема 6-та позиция в класирането с общ актив от 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 7 мача има голова разлика 7-5. Навън тимът има 4 срещи до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 1-3.

В последните си 6 официални срещи в Вирслига съставът на БФЦ Даугавпилс е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-5.

Валмиера - БФЦ Даугавпилс - директни мачове

В последните 5 срещи между двата тима, тимът на Валмиера е спечелил една победа, отбора на БФЦ Даугавпилс също е постигнал една победа, а 3 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 3-3. В предишните 2 срещи на своя терен с БФЦ Даугавпилс, футболистите на Валмиера имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Валмиера има победа в предишната си среща в първенството, а у дома има неуспех в последната си среща.

Съставът на БФЦ Даугавпилс е в серия от 2 последователни загуби в шампионата на Латвия, а на чужд терен е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.49 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.