Обосновани Футболни Прогнози

Грота Селтярнарнес - Тротур Рейкявик

25 Август 2023 - 22:15
Грота Селтярнарнес
Тротур Рейкявик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.94
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от 19-ия кръг на футболния сезон в Първа Дивизия на Исландия между футболните отбори на Грота Селтярнарнес и Тротур Рейкявик.

Факти и статистика за днешния футболен двубой:

Грота Селтярнарнес

Домакините са 7-ми във временното класиране с актив от 22 точки, натрупани след 5 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача имат голова разлика 30-30. У дома Грота Селтярнарнес е изиграл 9 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 19 гола в противниковата мрежа и е получил 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Грота Селтярнарнес е записал 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 14 гола.

Тротур Рейкявик

Гостуващият състав на Тротур Рейкявик е 11-ти в таблицата с временното подреждане с 19 точки, постигнати след 5 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя има отрицателна голова разлика 35-41. При визитите си отборът е играл 9 срещи досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 6 загуби, отбелязал е 15 гола във вратата на съперниците си и е получил 23 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Тротур Рейкявик имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали 13 гола и са получили 16 гола.

Грота Селтярнарнес - Тротур Рейкявик - преки мачове

В последните 5 двубоя между двата съперника, Грота Селтярнарнес е записал 2 успеха, отбора на Тротур Рейкявик има записанa една победа, а в 2 двубоя двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 8-7. В последните 2 мача на своя стадион срещу състава на Тротур Рейкявик, Домакините от Грота Селтярнарнес нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на Грота Селтярнарнес е в серия от 2 ремита в Исландия, а у дома записа реми в предишната си среща.

Тимът на Тротур Рейкявик постигна реми в предишния си мач в първенството, а далеч от дома има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.94 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.