Обосновани Футболни Прогнози

Дила Гори - Динамо Тбилиси

6 Август 2023 - 20:00
Дила Гори
Динамо Тбилиси
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
отложен

През днешният ден ще се опитам да анализирам срещата между футболните тимове на Дила Гори и Динамо Тбилиси от 20-ия кръг на текущото първенство от Висшата Лига на Грузия.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Дила Гори

Играчите на отбора домакин са 5-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 34 точки, записани след 9 победи, 7 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 19 двубоя са отбелязали 31 гола във вратата на противниците си и са допуснали 17 попадения в мрежата си. Пред собствените си предани привърженици Дила Гори има 9 мача, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 18-8.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на Дила Гори има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 7 гола.

Динамо Тбилиси

Отборът на гостите от Динамо Тбилиси е на 4-то място във временното класиране с актив от 34 точки, след 10 победи, 4 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 19 срещи е отбелязал 44 попадения в противниковата врата и е допуснал 28 попадения в мрежата си. При визитите си тимът е изиграл 9 мача до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 20-15.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на Динамо Тбилиси има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 18 гола и са допуснали 11 гола от противниците си.

Дила Гори - Динамо Тбилиси - директни двубои

В последните 5 играни срещи между двата противника, тимът на Дила Гори има постигнатa една победа, а отбора на Динамо Тбилиси има спечелени 4 успеха, при общо голово съотношение 5-10. В последните 2 мача на своя стадион срещу Динамо Тбилиси, футболистите на Дила Гори нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините има загуба в последния кръг в шампионата на Грузия, а при домакинствата си е в серия от 2 успеха.

Съставът на Динамо Тбилиси има успех в предишния си мач в Грузия, а при гостуванията си допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.