Обосновани Футболни Прогнози

Ал Тай - Ал Вехда Мека

24 Август 2023 - 18:00
Ал Тай
Ал Вехда Мека
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам сблъсъка от 3-ия кръг на футболния сезон в Професионална Лига на Саудитска Арабия между отборите на Ал Тай и Ал Вехда Мека. /p>

Стига приказки време е за информацията за днешната среща:

Ал Тай

Ал Тай са 11-ти в класирането с актив от 3 точки, след една победа и една загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 2 двубоя имат голова разлика 1-2. На собствения си терен Ал Тай е изиграл 1 мач, в който е записал една победа, вкарал е едва едно попадение в противниковата мрежа и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Ал Тай имат на сметката си 1 победа и 5 загуби, като са разписали 3 попадения и са инкасирали 10 попадения.

Ал Вехда Мека

Отборът на гостите от Ал Вехда Мека е 9-ти във временното класиране с 3 точки, след 1 победа и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 2 срещи е вкарал 3 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 2 гола в своята мрежа. Като гост съставът е изиграл 1 мач досега, в който има 1 загуба, като все още не е успял да се разпише във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат едва един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Професионална Лига играчите на Рицарите на Мека са постигнали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 7-8.

Ал Тай - Ал Вехда Мека - преки мачове

В последните 2 играни сблъсъка между двата състава, тимът на Ал Тай няма записана нито една победа, а тима на Ал Вехда Мека е спечелил 2 успеха, при общо голово съотношение 1-3. В последната среща у дома с Ал Вехда Мека, играчите на Ал Тай нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините има неуспех в предишния си мач в първенството, а при домакинствата си постигна победа в последния си двубой.

Съставът на гостите постигна успех в последния си мач в първенството на Саудитска Арабия, а като гост допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.